Project > Queli Guest House

Description

Location Qufu, Shandong Province
Floor Area 13,300m2
Design Time 1983
Completion Time 1985

Award

1986 Best Design Award of the Ministry of Construction First Prize
1992 Architectural Society of China Creative Architecture Awards
2009 Architectural Society of China Grand Creation Award

Queli Guest House

Queli Guest House is located in the downtown of Qufu, with the Confucian Temple to its west and the Confucius Residence to its north. “Being ready to be a supporting role” was the guiding design principle. The height is strictly set and the whole complex is broken up into small volumes to match the size of the traditional buildings. Traditional courtyard layout is used for reference, while the grey bricks and tiles make it mixed in the ancient complex.
? 北京快乐8单双骗局心得
河北11选5开奖结果 4场进球12020 球探即时篮球比分 14场胜负彩在线过滤彩客网 手机qq游戏大厅五子棋 云网快乐8 六合图库大全马报彩图 河南快3网上彩票走势图 2元彩票双色球 韩国排球比分 如何破解彩票软件程序 体彩陕西11选5走势图下载安装 欢乐升级刮刮卡 河南十一选五走势 浙江福彩东方6十1开奖结果