Project > Office Building of CPPCC

Description

Location Xicheng District, Beijing
Floor Area 42,000㎡
Design Time 1993
Completion Time 1995

Award

1996 National Quality Awards Luban Prize
1998 Best Design Award to Subsidiaries of the Ministry of Construction First Prize
1996 Architectural Society of China Creative Architecture Awards Merit Work

Office Building of CPPCC

  The difficulty of the layout is to maintain 10 old trees. The buildings are divided into three units. Each of them is located between two gardens of old trees. So every garden is embraced by buildings while one can see several gardens from a building. Clad by stone panels, the new buildings are correspond to the existing CPPCC Auditorium and enhance their sobriety of a government building.
? 北京快乐8单双骗局心得
天津11选5网上投注 排列五走势图连线坐标 广西快乐双彩开奖彩控 187极速时时彩开奖网 四川快乐12图标 期波叔中特码 极速时时彩计划软件手机版 七星彩走势图近1000 京城国际娱乐城真实吗 幸运飞艇官网开奖走势图 实得娱乐城博彩 广东好彩1网上投注 德州扑克计算器 澳门三分彩哪些平台 北京快3预测推荐